Creare si optimizare site-uri?

Construim si optimizam site-uri web pentru succesul afacerii tale!

Un site de calitate iti poate duce afacerea la un nivel pe care nici nu l-ai visat macar!
Pagina web te poate face cunoscut mai repede in orasul tau si mai usor decat orice alta metoda in toata lumea!

Cartea de vizită online a oricărei companii este reprezentantă de website-ul oficial. Fie că este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei și a serviciilor, fie că este vorba de o aplicație creativă, website-ul reprezintă un fel de “sediu” online al oricărei companii, așa cum vorbim de sediul social și de punctul de lucru, expresii cu care suntem cu toții familiarizați.

Indiferent de modul în care visezi să îți crești afacerea, noi îți vom oferi cele mai bune soluții de e-commerce, aplicații web sau mobile, content management și optimizare SEO & SEM, grafică și branding, toate la un preț pe care tu să ți-l poți permite.

În ziua de astăzi un site web este indispensabil oricărei afaceri. Prin intermediul site-ului clienții ajung să te cunoască, le poți prezenta catalogul de produse / servicii și pot accesa portofoliu tău, înainte de a-i întâlni. Practic, o mare parte din viitorii tăi clienți vor afla că exiști din pagina ta web. Acolo vor afla dacă vinzi ce cauta ei și, cum te pot contacta. În concluzie prima impresie e facută de site-ul tau.

Dacă ai multe de spus și vrei ca mesajul tău să ajungă întotdeauna la potențialii tăi clienți, ai nevoie de un site de prezentare. Acesta trebuie să reflecte profesionalism, încredere, calitate.

Cred că știi deja cât de mult contează prima impresie în stabilirea unui contact de afaceri. Dacă înainte de a întâlni un nou client îti calci costumul, și lustruiești pantofii, site-ul tău web l-ai pregătit de întâlnirea cu clienții?

Suntem nerăbdători să discutăm despre proiectele tale și despre idei noi de afaceri

Astfel, te putem ajuta să dezvoltăm împreună exact ceea ce trebuie, când trebuie!

Servicii ITLogistics

service-it-mic-itlogistics

Service IT

Specialiștii ITLogstics sunt capabili să rezolve orice problemă hardware sau software pe care o întâmpini. Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.
Vezi mai multe informații

incarcari-cartuse-mic-itlogistics

Încărcări cartușe

Cartușele, aproape pentru orice tip de imprimantă costă destul de mult. Deseori, la două schimburi de cartușe noi, adunăm încă o data prețul imprimantei. Tocmai din această cauză foarte multă lume apelează la o variantă alternativă: la reumpleri. Noi vă oferim serviciul de RIDICARE – ÎNCĂRCARE – LIVRARE
Vezi mai multe informații

infrastructura-it-mic-itlogistics

Infrastructură IT

Infrastructura IT reprezintă ansamblul de dispozitive, facilități și servicii necesare interconectivității echipamentelor IT dintr-o structură organizațională, stând la baza eficientizării comunicației și implicit la succesul afacerii companiei tale.
Vezi mai multe informații