externalizare-it-mic-itlogistics

Externalizare IT

Oferim Externalizare IT profesională pentru companiile din România care doresc să se elibereze de problemele care pot apărea la nivelul infrastructurii și departamentului IT și, astfel, să își poată concentra eforturile pe direcțiile principale ale business-ului.
Vezi mai multe informații

infrastructura-it-mic-itlogistics

Infrastructură IT

Infrastructura IT reprezintă ansamblul de dispozitive, facilități și servicii necesare interconectivității echipamentelor IT dintr-o structură organizațională, stând la baza eficientizării comunicației și implicit la succesul afacerii companiei tale.
Vezi mai multe informații

service-it-mic-itlogistics

Service IT

Specialiștii ITLogstics sunt capabili să rezolve orice problemă hardware sau software pe care o întâmpini. Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.
Vezi mai multe informații

it-medical-mic-itlogisitcs

IT Medical

Informatica medicală este știința care se ocupă cu colectarea, sistematizarea, interpretarea și prelucrarea informațiilor din domeniul medical și domeniile conexe acestuia, cuprinde aspecte teoretice și practice ale procesării și transmiterii informatiei, bazate pe cunoașterea și experiența derivată din activitatea medicală și îngrijirea sănătății.
Vezi mai multe informații

incarcari-cartuse-mic-itlogistics

Încărcări cartușe

Cartușele, aproape pentru orice tip de imprimantă costă destul de mult. Deseori, la două schimburi de cartușe noi, adunăm încă o data prețul imprimantei. Tocmai din această cauză foarte multă lume apelează la o variantă alternativă: la reumpleri. Noi vă oferim serviciul de RIDICARE – ÎNCĂRCARE – LIVRARE
Vezi mai multe informații

dezvoltare-web-mic-itlogistics

Dezvoltare web

Cartea de vizită online a oricărei companii este reprezentantă de website-ul oficial. Fie că este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei și a serviciilor, fie că este vorba de o aplicație creativă, website-ul reprezintă un fel de “sediu” online al oricărei companii, așa cum vorbim de sediul social și de punctul de lucru, expresii cu care suntem cu toții familiarizați.
Vezi mai multe informații

Echipa ITLogistics Iași

photo

Sebastian S. Manager

photo

Ciprian B. IT Expert Hardware

photo

Alex B. IT Expert Software

photo

Andrei G. Account Manger

agent_vanzari_itlogistics

Vezi detalii

marim-echipa-itlogistics

Vezi detalii

Am învățat de ceea ce ai nevoie și am conceput
pentru tine trei tipuri de abonamente pentru a-ți oferi cele mai bune prețuri

BUSINESS STARTUP – BUSINESS PREMIUM – BUSINESS ENTERPRISE

Care sunt beneficiile pentru compania ta?

costurile reduse cu personalul, care îți permit să economisești sau să direcționezi investiția către echipamente și tehnologii care fac diferența

ai control total și transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fără surprize

te bucuri de disponibilitate și suport de încredere din partea specialiștilor noștri

ai acces nelimitat la toata gama noastră de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Găzduire și Promovare Site

poți alege dintre pachetele personalizate după nevoile afacerii tale

Abonamente IT

Abonamentul Business STARTUP se adreseaza companiilor mici, care au nevoie de consultanță IT, asistență sau suport IT doar ocazional.

Abonamentul IT Business PREMIUM este destinat companiilor aflate în plină dezvoltare, pentru care activitățile IT le sprijină pe cele operaționale.

Acest abonament reprezinta soluția ITLogistics la orice probleme tehnică cu care s-ar putea confrunta afacerea ta și multe altele, la care nici nu v-ați gândit înca. Acesta poate substitui cu succes întregul departament IT angajat, prin relocarea unui tehnician ITLogistics la sediul clientului, dar și întregul suport al echipei tehnice de la sediul nostru.

Specialiștii ITLogistics sunt bucuroși să răspundă
întrebărilor tale și să îți ofere detalii și informații despre servicii

ridicare-incarcare-livrare-iasi