Livrare si retur

LIVRARE PRIN CURIER

Livrarea produselor achizitionate de pe itlogistics.ro este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 500 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 lei, costul de livrare este 25 lei, daca localitatea in care se face livrarea se afla in aria de acoperire a curierului.

In caz contrar, tariful pentru transport va creste in functie de greutatea coletului si de cati kilometri suplimentari sunt de la cea mai apropiata localitate cu acoperire pentru curier pana la adresa dumneavoastra. Iar daca valoarea comenzii este de peste 500 lei, itlogistics.ro ofera trasportul gratuit in limita a 25 lei, diferenta fiind suportata de catre client.

Comenzile primite de luni pana vineri, plasate pana la ora 11, vor ajunge, prin curier in 3-4 zile, iar cele primite sambata si duminica vor pleca luni/marti de la sediul nostru.

** Pentru comenzile de imprimante de pe site-ul itlogistics.ro, pretul transportului va fi calculat in functie de greutatea acesteia si va fi platit direct firmei de curierat.

RETUR SIMPLU IN 14 DE ZILE

La itlogistics.ro, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur de pe pagina noastra.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:
1. Poti sa returnezi orice produs vandut de itlogistics.ro in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
2. Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit.

Returul produselor itlogistics in cativa pasi:
1. Completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
2. Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut de itlogistics sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
3. Dupa aprobarea cererii de retur, vei trimite produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (de la sediul nostru) produsului.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine.

Trebuie sa returnezi produsele insotite de certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Ca returul tau sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat in ambalajul original, insotit de etichetele cu care l-ai primit.