Încărcare cartușe echipamente printare / copiere

NOU! Serviciul Ridicare - Încărcare - Livrare

Dorești să încărcăm cartușul pentru imprimanta ta?
Contactează-ne!
0745.628.773 / 0753.046.611
contact@itlogistics.ro

Specialiștii noștri sunt bucuroși să răspundă
cererilor tale de oferta!

Cartușele, aproape pentru orice tip de imprimantă costă destul de mult. Deseori, la două schimburi de cartușe noi, adunăm încă o data prețul imprimantei. Tocmai din această cauză foarte multă lume apelează la o variantă alternativă: la reumpleri. Se poate reumple aproape orice tip de consumabil pentru imprimantele laser, indiferent dacă este color sau negru.

Îți oferim posibilitatea de a reumple cartușele sau tonerele copiatoarelor sau imprimantelor și implicit de a vă scădea costurile de tipărire cu un procent de 40% – 80%. Serviciile de reumplere acoperă toată gama de consumabile pentru imprimantele laser precum și copiatoare.

Ai acum posibilitatea de a avea cartușul toner reîncărcat într-un TIMP FOARTE SCURT. Oferim serviciul RIDICARE – REÎNCĂRCARE – LIVRARE plătind doar costul reîncărcării.

Cele mai frecvente
întrebări despre serviciul
de încărcare cartușe

Prin acest procedeu, cartuşul este desfăcut şi reîncărcat cu toner, adică este dozat cu toner pentru încă o listare, FĂRĂ ca în urma acestui procedeu să se recondiţioneze piesele cu viată lungă de folosinţă sau să se înlocuiască principalele piese ce intră în alcătuirea sistemului de printare: cilindru fotosensibil, lamele dozare, PCR, developer roller ,doctor bar.

Prin adevăratul procedeu de remanufacturare se obţine un produs finit nou, de o calitate similară produsului OEM , în unele cazuri calitatea poate fi superioară produsului OEM. Prin remanufacturare se înţelege procedeul de desfacere a cartuşului, recondiţionarea pieselor cu viată lungă de utilizare, gen rolă magnetică, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic şi înlocuirea TUTUROR pieselor care suportă o uzură importantă după primul ciclu de printare, şi anume: cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR – Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar, iar în final se montează sigiliul, chipul (la reperele care necesită chip) se sigilează şi ambalează, obţinându-se astfel un produs NOU.

În momentul în care achiziționați o imprimantă sau multifuncțional trebuie să țineți cont neapărat de acest aspect, este vital. Costul pe pagina inseamna efectiv costul pe care dumneavoastra il dati in fiecare moment cand listati o pagina, costul aferent cartusului impartit la numarul de pagini pe care le-ati printat cu el. In cazul cartuselor inkjet costul este cu foarte mult peste costul pe pagina obtinut cu un cartus laser, chiar daca investitia initiala este mai mare, in imprimanta si in cartus.

Acest subiect este extrem de sensibil, producatorii echipamentelor mentioneaza pe cartus numarul de pagini care se pot lista cu el, insa numai pentru o acoperire de 5%, acesta fiind standarul European ISO, standard pe care il are si produsul SkyPrint, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca 5% inseamna o acoperire foarte mica, la o rezolutie foarte mica . In cazul in care vreti sa listati poze, o sa aveti surpriza sa constatati ca nu ati listat decat cateva zeci de pagini cu un cartus inkjet. Spre exemplu, desi pe cartus aveti mentionat faptul ca are o acoperire de 150 pagini, riscati sa nu ajungeti la acel numar de pagini pentru ca este dat de acoperirea de 5%.

Sunt acele consumabile folosite pentru imprimantele laser, avand la baza o metoda de printare similara copiatoarelor, tonerul praf fiind mijlocul de printare, toner care este fixat la temperaturi foarte inalte, pe hartie cu ajutorul unei role speciale care se incalzeste. Cartusele laser compatibile oferite de ITLogistics sunt indubitabil cele mai eficiente produse de pe piata, cu o calitate extrem de buna si foarte stabila, ele fiind folosite mai ales de catre institutiile statului, fiind achizitionate prin intermediul licitatiilor publice organizate in S.E.A.P sau chiar prin achizitii directe. Aici se pot distinge mai multe tipuri de cartuse laser: remanufacturate, reincarcate si 100% NOI .

Cere o ofertă de preț pentru încărcarea cartușului din imprimanta ta

*Este necesar macar modelul imprimantei pentru a-ți pregăti oferta
*În funcție de numărul de cartușe pe care dorești să le încarci vei primi și o reducere

Cere o ofertă de preț pentru modelul de cartuș din imprimanta ta

*Este necesar macar modelul imprimantei pentru a-ți pregăti oferta
*În funcție de numărul de cartușe pe care dorești să le achiziționezi vei primi și o reducere
*Livrarea se va face în maxim 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii.
ridicare-incarcare-livrare-iasi