Oferim Externalizare IT profesională pentru companiile din România care doresc să se elibereze de problemele care pot apărea la nivelul infrastructurii și departamentului IT și, astfel, să își poată concentra eforturile pe direcțiile principale ale business-ului.

Încheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiați de reducerea costurilor IT și, în același timp, căpătați un control total, previzibil și transparent asupra acestora. Veți fi mai mult decât încântați de disponibilitatea mare a serviciului și de suportul angajaților noștri. Experiența, calificările și certificările membrilor echipei noastre, oferă suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un înalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiați de toată gama noastră de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Găzduire și Promovare Site, toate integrate într-un pachet complet personalizabil și adaptat cerințelor dvs.

alege-abonamentul-it-itlogistics

Ce este Externalizarea IT?

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezintă colaborarea cu o companie care să asigure funcțiile IT, care în mod tradițional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce în ce mai multe companii aleg să externalizeze, dintr-un mix de motive care țin de accesarea unui know-how superior față de cel existent în cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialiști sau pur și simplu de reducerea costurilor.

Da, este mai eficient și mai ieftin să externalizezi serviciile IT! Cu până la 80% mai ieftin, pe lângă multe alte avantaje.

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un întreg departament IT intern care să țină pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Dacă sunt aduși prea mulți oameni, riscați să creați un departament supradimensionat, în care nu toată lumea are încărcare 100%. La cealaltă extremă este situația unui număr insuficient de angajați. Externalizarea IT oferă o soluție scalabilă pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate în așa fel încât să vă permită să raspundeți prompt schimbărilor de pe piață – sau a celor din compania dvs.

Veți beneficia de asemenea de personal cu o experiență vastă, dobândită prin rezolvarea unui număr mare de probleme precum și de timpi foarte buni de răspuns datorită folosirii unei baze de date de soluții deja testate.

Care sunt beneficiile pentru tine?

costurile reduse cu personalul, care îți permit să economisești sau să direcționezi investiția către echipamente și tehnologii care fac diferența

ai control total și transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fără surprize

te bucuri de disponibilitate și suport de încredere din partea specialiștilor noștri

ai acces nelimitat la toata gama noastră de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Găzduire și Promovare Site

poți alege dintre pachetele personalizate după nevoile afacerii tale

Avantajele serviciului nostru de externalizare IT

intervenim oricând este necesar, prompt și responsabil

oferim consultanță și suport tehnic de specialitate GRATUIT

răspundem contractual pentru toate intervențiile efectuate

oferim consultanță pentru achiziții IT și software

Vrei să afli mai multe detalii și informații?

Specialiștii ITLogistics sunt bucuroși să îți răspundă la întrebări

Servicii ITLogistics

service-it-mic-itlogistics

Service IT

Specialiștii ITLogstics sunt capabili să rezolve orice problemă hardware sau software pe care o întâmpini. Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.
Vezi mai multe informații

incarcari-cartuse-mic-itlogistics

Încărcări cartușe

Cartușele, aproape pentru orice tip de imprimantă costă destul de mult. Deseori, la două schimburi de cartușe noi, adunăm încă o data prețul imprimantei. Tocmai din această cauză foarte multă lume apelează la o variantă alternativă: la reumpleri. Noi vă oferim serviciul de RIDICARE – ÎNCĂRCARE – LIVRARE
Vezi mai multe informații

infrastructura-it-mic-itlogistics

Infrastructură IT

Infrastructura IT reprezintă ansamblul de dispozitive, facilități și servicii necesare interconectivității echipamentelor IT dintr-o structură organizațională, stând la baza eficientizării comunicației și implicit la succesul afacerii companiei tale.
Vezi mai multe informații

ridicare-incarcare-livrare-iasi