Suntem specialişti în a furniza ultimele apariţii de pe piaţa computerelor, imprimantelor şi perifericelor. Întotdeauna ne străduim să fim la înălţimea cerinţelor partenerilor noştrii, mereu încercăm să ne perfecţionăm şi suntem pregătiți să dovedim valoare serviciilor noastre.

Istoric companie

Marco Trading S.R.L. a fost înființată în anul 1999 la Iași, având ca domeniu principal de activitate furnizarea de servicii și soluții informatice integrate. Începând cu anul 2003 Marco Trading încheie importante contracte de colaborare cu mai mulți furnizori externi pentru a oferi soluții complete de consumabile pentru echipamente de printare și copiere. În 2007 contractează lucrări importante de proiectare, execuție și mentenanță pe sisteme și instalații electrice de curenți slabi, oferind servicii complete în acest domeniu.

Începând cu anul 2010 Marco Trading câștigă încredere pe partea de suport tehnic pentru mai multe centre medicale din Iași, Bacău, Galați, Cluj-Napoca și Constanța.

Cifra de afaceri

2011 - 127.031 RON
2012 - 121.713 RON
2013 - 220.857 RON
2014 - 266.486 RON
2015 - 497.643 RON

În 2012 Marco Trading își mărește echipa și reușește să ofere servicii de suport tehnic – helpdesk remote de cea mai bună calitate. Începând cu anul 2015 vine în întâmpinarea clienților cu servicii de creare pagini web, web site-uri de prezentare servicii, magazine online iar în primăvara anului 2016 Marco Trading S.R.L. adaugă plus valoarea și își crează identitatea ITLogistics România

Echipa ITLogistics Iași

photo

Sebastian S. Manager

photo

Ciprian B. IT Expert Hardware

photo

Alex B. IT Expert Software

photo

Andrei G. Account Manger

agent_vanzari_itlogistics

Vezi detalii

marim-echipa-itlogistics

Vezi detalii

 

Descoperă principiile după care ne ghidăm

 

Misiune

Folosim expertiza noastră în consultanță, tehnologie și implementare pentru a ne ajuta clienții să atingă un nivel superior de performanță, fiind astfel capabili să creeze valoare durabilă pentru clienții și partenerii lor.

Inovatie

Fiecare soluție excepțională a fost mai întâi o idee excepțională. Suntem mereu în căutarea ideilor excepționale.

Calitate

Am construit un sistem centrat pe calitate, astfel calitatea este un rezultat natural a ceea ce facem, de fiecare dată.

Tehnologie

Baza soluțiilor noastre este tehnologia. Utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a crea soluții inovatoare.

.

Specialiștii ITLogistics sunt bucuroși să răspundă
întrebărilor tale și să îți ofere detalii și informații despre servicii

Servicii ITLogistics

service-it-mic-itlogistics

Service IT

Specialiștii ITLogstics sunt capabili să rezolve orice problemă hardware sau software pe care o întâmpini. Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.
Vezi mai multe informații

incarcari-cartuse-mic-itlogistics

Încărcări cartușe

Cartușele, aproape pentru orice tip de imprimantă costă destul de mult. Deseori, la două schimburi de cartușe noi, adunăm încă o data prețul imprimantei. Tocmai din această cauză foarte multă lume apelează la o variantă alternativă: la reumpleri. Noi vă oferim serviciul de RIDICARE – ÎNCĂRCARE – LIVRARE
Vezi mai multe informații

infrastructura-it-mic-itlogistics

Infrastructură IT

Infrastructura IT reprezintă ansamblul de dispozitive, facilități și servicii necesare interconectivității echipamentelor IT dintr-o structură organizațională, stând la baza eficientizării comunicației și implicit la succesul afacerii companiei tale.
Vezi mai multe informații

ridicare-incarcare-livrare-iasi