Specialiștii ITLogistics vă pot ajuta cu cele mai eficiente soluții la problemele pe care le puteți întâmpina în companie și cu propuneri proactive de optimizare și eficientizare operațională.

Având o experiență de 15 ani, Marco Trading S.R.L. îți oferă servicii de externalizare IT adaptate nevoilor companiilor de orice mărime, care câștigă mai multă stabilitate și eficiență pentru creșterea business-ului.

În aceste zile cele mai multe companii, fie ele mici sau mari, operează cu un buget iar atunci când îşi propun să achiziţioneze iau în considerare cu foarte mare atenţie ce investiţii sunt necesare şi ce beneficii aduc.

Abonamentele ITLogistics îți oferă posibilitatea de a beneficia de o serie de servicii importante pentru compania ta aducându-ți rezultate mai bune pentru afacere ta. Companiile aleg să externalizeze serviciile IT pentru a elimina costurile departamentului IT, eliminarea întreruperilor din infrastructura IT și bineînțeles creșterea productivității. Putem prelua în întregime toate responsabilitățile departamentului IT sau doar o parte precum mentenanța IT, administrarea infrastructurii, asigurarea securității datelor sau partea de dezvoltare web pentru compania ta.

ITLogistics acoperă o arie largă de servicii IT, de la mentenanță și suport IT, până la reparații IT, consultanță, dezvoltare și găzduire web.

Ai întrebări despre servciile ITLogistics? Dorești o ofertă IT personalizată?

Mobil: 0745.628.773 / 0753.046.611
E-mail: contact@itlogistics.ro

Specialiștii noștri sunt bucuroși să răspundă cererilor tale de ofertă!

Alege abonamentul perfect pentru compania ta

[go_pricing id=”abonamente_itlogstics”]

Specialiștii ITLogistics sunt bucuroși să răspundă
întrebărilor tale și să îți ofere detalii și informații despre servicii

Toate abonamentele IT oferite cuprind toate serviciile ITLogistics

service-it-mic-itlogistics

Service IT

Specialiștii ITLogstics sunt capabili să rezolve orice problemă hardware sau software pe care o întâmpini. Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei.
Vezi mai multe informații

incarcari-cartuse-mic-itlogistics

Încărcări cartușe

Cartușele, aproape pentru orice tip de imprimantă costă destul de mult. Deseori, la două schimburi de cartușe noi, adunăm încă o data prețul imprimantei. Tocmai din această cauză foarte multă lume apelează la o variantă alternativă: la reumpleri. Noi vă oferim serviciul de RIDICARE – ÎNCĂRCARE – LIVRARE
Vezi mai multe informații

infrastructura-it-mic-itlogistics

Infrastructură IT

Infrastructura IT reprezintă ansamblul de dispozitive, facilități și servicii necesare interconectivității echipamentelor IT dintr-o structură organizațională, stând la baza eficientizării comunicației și implicit la succesul afacerii companiei tale.
Vezi mai multe informații

Cere o ofertă personalizată de preț pentru compania ta